Re: Magento specialist

4
Beste MLC,

We helpen je graag op weg of anderen hier op het forum en zelfs gratis als het probleem gemakkelijk is op te lossen. Dat is een kleine moeite. In je post beschrijf je echter niet wat je wilt of wat voor problemen je hebt. Dit geeft ontwikkelaars en specialisten de ruimte je probleem beter aan te pakken. Het beste zou je even een kleine beschrijving bijv. van wat je doel is kunnen geven zodat anderen ook op je berichtje kunnen reageren. Succes!

Bijgaand wat informatie over ons:
Wij van Magdeveloper hebben ervaring sinds 2008 en veel automatisering projecten gerealiseerd en overzettingen op het Magento platform. Tevens hebben wij extreem goede hosting en development tools in huis zoals dropshipment en koppelingen. Wij zijn 100% Magento specialist.

We begeleiden het hele traject van bouw tot aan sales. (bijvoorbeeld email templates, betalingen, ideal) daarnaast zorgen we ervoor dat de klant kan groeien met koppelingen of automatische koppelingen van leveranciers.

Mocht je hulp nodig hebben of geïnteresseerd zijn aarzel niet om ons te mailen op info[at]magdeveloper.com
Magdeveloper.com - Bekijk onze snelle Magento optimized hosting & dropship-koppelingen.
Expert ervaring met Magento sinds 2008!
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.