Re: Welke extensies vinden jullie onmisbaar?

2
Onmisbaar waarvoor? Wat mij betreft is alleen .nl voldoende. Maar ik heb niet zoveel behoefte aan een concurrent die op een andere, redelijk gangbare, extensie hetzelfde gaat aanbieden. Dus we hebben dan .nl, .com, .eu, .be, dat vind ik eigenlijk voldoende. Van een website waar we meer internationaal mee deden ook nog .org, .net, .info en .co.uk.

Je kunt je voor een paar euro een hoop ellende besparen denk ik maar zo ;)
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Welke extensies vinden jullie onmisbaar?

6
Naast bovenstaande...

Ik heb zelf een piepklein extensietje die ik vaak gebruik gemaakt. Het krengetje berekent al verzendkosten voor de afrekenpagina aan. Anders kun je de verzendkosten niet laten calculeren in de winkelmand. Erg onprettig als er 'opeens' nog eventueel wat geld overheen komt.

Daarnaast Ajaxed Layered Navigation, zodat er geen pagina-refeshes plaatsvinden bij filters en tevens gelijk een multiselect filter toe te passen, bijv. Kleur: Zwart EN blauw.
Ook zorgt dit dingetje er gelijk voor dat de filterlinks een no-follow krijgen, wat ook (mijn inziens) wenselijk is.
Beveiligingscamera's, set en accessoires: http://www.secucamera.nl
Beveiligde cloud-opslag van camerabeelden: http://www.securitycamcloud.nl