Goed vindbaar op google.nl maar niet op google.be

1
Hallo,

Wij zijn met onze webwinkel http://www.go-vapour.nl uitstekend te vinden op google.nl met onze belangrijkste zoekwoorden: elektrische sigaret, elektronische sigaret, e-sigaret, elektrisch roken en elektronisch roken.
Wanneer ik deze zoekwoorden in tik op google.be dan komen we veel slechter naar boven.
kan iemand mij vertellen wat de reden hiervoor is?
Go-Vapour " De E-Sigaret Specialist"

https://go-vapour.nl/elektrische-sigaret-kopen/

Re: Goed vindbaar op google.nl maar niet op google.be

4
Ik ben hier momenteel ook het e.e.a. mee aan het testen geslagen. Als je inderdaad alle settings goed instelt, kan Google je op meerdere talen vinden. (zo heb ik klaaskoopman.com en klaaskoopman.com/nl/). Maar aangezien je voor België gaat, met daarbij meerdere talen, zou ik een aparte .be opzetten en binnen de .be ook bijv. de Franse taal meenemen.
Klaas Koopman - SEO Specialist & Affiliate Marketing Specialist (ook werkzaam als consultant)
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Goed vindbaar op google.nl maar niet op google.be

6
Go-vapour schreef:Betekend een be extensie dat je je huidige Nederlandstalige site hieraan koppelt of betekent dat een compleet nieuwe be site maken met nieuwe content etc
Ik zou voor het laatste gaan, een kopie van je Nederlandse webshop op de .be website met .be content. Zo kun je voor de Belgische markt alles perfect afstemmen, denk hierbij aan taalgebruik, payment providers, foto's en plaatjes, kleurgebruik etc.
Klaas Koopman - SEO Specialist & Affiliate Marketing Specialist (ook werkzaam als consultant)

Re: Goed vindbaar op google.nl maar niet op google.be

7
Klaas Koopman schreef: Ik zou voor het laatste gaan, een kopie van je Nederlandse webshop op de .be website met .be content. Zo kun je voor de Belgische markt alles perfect afstemmen, denk hierbij aan taalgebruik, payment providers, foto's en plaatjes, kleurgebruik etc.
Hier sluit ik me bij aan. Ik denk dat het voor Belgische bezoekers ook fijner is om geen kopie site te bezoeken, maar een originele site. Uiteraard kost dit meer moeite, maar het zal ook meer opleveren mbt conversie verwacht ik.
Plaats een Gratis backlink voor je webshop