Voorstellen TrekkerLand.nl

1
Goedendag!
Toch leuk om mezelf voor te stellen aan mede internet ondernemers.
Ik ben Tjarko Dijkstra en ben sinds een paar maanden de eigenaar van een(naar eigen zeggen :wink: ) mooie webshop. In deze webshop verkoop ik prachtige miniatuur trekkers vanhoge kwaliteit. Ik ben hiermee begonnen omdat ik vroeger met veel plezier en erg veel met dit speelgoed heb gespeeld. Toen ik weer dit speelgoed wilde kopen vond ik het aanbod niet overzichtelijk en klein. Daarom heb ik besloten http://www.trekkerland.nl op te zetten, het gehele aanbod overzichtelijk weergegeven.
Ik kijk uit om op dit forum kennis uit te wisselen met jullie!
Groeten vanaf de trekker,
Tjarko
Voor mooie miniaturen en speelgoed van hoge kwaliteit: http://www.trekkerland.nl
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Voorstellen TrekkerLand.nl

12
Het maakt natuurlijk nogal uit: kun je op een trekker zitten of past de trekker in je hand? Het verschil illustreer je door een gebruikscontext aan te brengen: foto van een trekker waarop een kind rondfietst versus foto van een trekker in een spelende kinderhand. Dat ziet en begrijpt iedereen meteen.
StoreCore.io