Pc4Gaming.nl

1
Hallo iedereen,
Na een hele tijd sleutelen, aanpassen en vullen hebben we dan eindelijk een webwinkel open. Zelf vind ik het een nette, overzichtelijke winkel en zou graag jullie ongezouten, opbouwende kritiek er op willen ontvangen. Wat ik belangrijk vind aan iedere winkel is dat klanten vertrouwen krijgen in je door zelf transparant te zijn, nette voorwaarden te hanteren en een goed serviceniveau te bieden.
Graag hoor ik wat jullie er van vinden en wat we kunnen verbeteren om bijvoorbeeld beter gevonden te worden en om klanten daadwerkelijk bestellingen te laten plaatsen.
Alvast bedankt!
Klaasjan

Re: Pc4Gaming

4
Inderdaad, de extensie ontbrak. Bedankt. Ik zal de aanspreekvorm aanpassen. Inderdaad vervelend om de ene keer met u en dan weer met je te worden aangesproken.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Pc4Gaming.nl

5
Een gastenboek... tja... dat is eigenlijk niet meer van deze tijd, tenzij je een community functie hebt of iets soortgelijks.

Ik zou daar dan ook zeker geen eigen opmerking in zetten, zoals dat nu het geval is.

Vervang dit onderdeel bijvoorbeeld door reviews via een externe partij.

Let op:
In de regel is de fabrikant, of een speciaal voor deze producten door de fabrikant aangewezen servicebedrijf, je aanspreekpartner voor deze service en niet de verkoper. De afhandeling van garantie verloopt in deze gevallen dan ook direct via de fabrikant of het servicebedrijf.
Dat klopt niet. Je zou het wellicht willen, maar als verkopende partij ben je altijd verantwoordelijk. Een consument mag eisen om dit via de verkoper te regelen: via jou dus.
Plaats een Gratis backlink voor je webshop

Re: Pc4Gaming.nl

6
Het "welkom op onze website" stukje zou ik zeker vervangen. Het staat een beetje knullig. Het zou gek zijn als ik als potentiële klant niet welkom zou zijn op je website ;-) Hier liggen ook weer mooie kansen voor SEO die je nu niet gebruikt. Ipv "welkom" kun je er bijvoorbeeld van maken: "Dé webshop voor game computers"! Of "Game computer specialist" Verwerk dit ook in je titel. (op game pc's wordt bijna niet gezocht).

Succes met je shop!
Online marketing en SEO blog http://isaonline.nl/online-marketing-blog/

Re: Pc4Gaming.nl

7
Je kunt ook meer bezoekers trekken door meer content toe te voegen. Vertel over de populairste gear, cpu samenstelling, top zoveel games, etc.

Pc4Gaming is een website, een webshop, een backoffice en allemaal enthousiaste medewerkers


Misschien kan je dan meer vertellen over de medewerkers. Wie zijn zij en vooral wat kunnen zij de klant (specifiek) bieden? Nu heeft het eerder een negatieve invloed op de betrouwbaarheid van jouw webwinkel.
Plaats een Gratis backlink voor je webshop