Re: Digitale Telefoongids

2
Ik ben er 1 jaar mee in zee gegaan. En heeft me denk ik niets opgeleverd. Dit product is naar mijn mening absoluut niet geschikt voor webshops.
Als je een klusbedrijft hebt bijv dan kunnen zij voor jou adverteren in de regio.

Als je belt wat de resultaten zijn proberen ze je altijd een duurder abonnement aan te smeren.
Barcode scanner - IR Thermometer - 12V Voedingen http://www.electronixs.nl

Re: Digitale Telefoongids

3
Hi BertB,

Hier is recentelijk al een topic van aangemaakt, maar ik verwacht dat de meeste mensen mij zullen beamen als ik zeg dat je er weinig tot niets aan hebt. Wat Electronixs aangeeft sluit ik me bij aan. Je proberen je tegenwoordig ook een 'netwerprofiel' aan te smeren. Voor je het weet zit je aan een abbo vast, waar je weinig aan hebt. Het probleem met de DTG is, is dat ze niet weten hoe het op internet eraan toegaat. Als je wilt investeren je business kan je beter kijken naar andere platformen en mogelijkheden.

Ik heb het een maandje mogen 'proberen'. Mijn linkje heb ik enkele keren terug weten te vinden via Google, maar dat was niet te vergelijken met de statistieken die ze beweren op de website.
Website: https://www.transparantehoesjes.nl
Twitter: @transparanthoes
Facebook: http://www.facebook.com/transparantehoesjes
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.