Webwinkel: https://www.rubyshop.nl

1
Hoi mede webwinkel eigenaren en forumleden.

Ik ben sinds enige tijd bezig met een 100% vrouwvriendelijke erotische webwinkel.
Centraal hierbij staan kwaliteit en discretie.
We verkopen geen prullaria aan erotische artikelen, maar willen echt kwaliteit bieden.

Ik wil verder niet teveel vertellen omdat ik hoop dat de webwinkel voor zich spreekt en het direct duidelijk is wat we verkopen!!

Kunnen jullie feedback geven?
Zo algemeen mogelijk natuurlijk.

Alvast bedankt!

Liefs,

Ruby

link: https://www.rubyshop.nl

Re: Webwinkel: https://www.rubyshop.nl

3
Vlinder0204 schreef:Ik probeer al meerdere malen contact op te nemen kwa mijn bestelling maar er word.niet opgenomen zou ik antwoord kunnen krijgen op mijn mails of telefoontjes . Het gaat namelijk om een bestelling die.kapot  is mvg
Afgezien van deze zorgwekkende quote hierboven, schep je ook niet veel vertrouwen bij mij als bezoeker. Zeker niet als je aangeeft dat je mensen kunnen chatten met jullie, maar iemand moeite moet doen om contact te zoeken. Hier kan ik verder geen oordeel over geven, maar veelbelovend is het niet.
Ik kijk puur even naar je webshop om te reviewen. Te beginnen met de naam van je topic, je complete (inclusief https) URL als topicnaam gebruiken vind ik overdreven en een gehaaide manier om je URL te verspreiden. Niet doen.

Je geeft aan dat je kwaliteit wilt leveren. De producten mogen dan wel kwaliteit zijn, maar je webshop straalt dat niet uit. Ik zie een onscherp logo en een onscherpe, onduidelijk en veels te grote slider die verschrikkelijk is. Iets anders kan ik er helaas niet van maken. Verder twijfel ik sterk aan de rechten van het plaatje. Volgens mij komen je slides direct van Google Afbeeldingen af.

Ik mis een favicon en zie overal kwaliteit zus, kwaliteit zo. Straal dat dan ook uit.
Over de spelling en styling zal ik maar niet beginnen. De USPS niet op 1 lijn bovenaan de pagina, 'Product categoriën' in de footer, op responsive lopen veel zaken niet lekker.
Sorry, hier is niet veel van te maken. Succes!
Website: https://www.transparantehoesjes.nl
Twitter: @transparanthoes
Facebook: http://www.facebook.com/transparantehoesjes
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.