Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

lightspeed ecommerce
lightspeed ecommerce
 
Gebruikersavatar
myplanetled
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 maart 2017
Locatie: Ieper
Contacteer:

Zoekwoordplanner

21 maart 2017

Hallo,

Kent iemand een goede zoekwoordplanner om SEO titels te maken? Ik heb in het verleden met Google Adwords gewerkt maar sinds kort kan je hier geen gebruik meer van maken tenzij je een campagne opzet en deze ook effectief activeert. 

Alvast bedankt op voorhand voor jullie suggesties!
Verlichting nodig? Check onze webshop https://www.myplanetled.com/nl/
 
James Hardenberg
Berichten: 127
Lid geworden op: 23 maart 2017

Re: Zoekwoordplanner

23 maart 2017

Jouw vraag is mij niet geheel duidelijk. Wat wil je precies doen? Begrijp ik goed dat je tools wilt gebruiken om te weten te komen welke zoekwoorden je het beste in de titels kunt plaatsen? Als dat zo is, dan kan je het beste eerst een goede manier vinden om zoekwoordonderzoek te doen, zodat daaruit duidelijk wordt, welke woorden het beste in de titels geplaatst kunnen worden. 

Ik adviseer Google suggestions in combinatie met Google Adwords. Deze combinatie maakt duidelijk waar mensen op zoeken en waar voldoende zoekvolume op zit. De beste en meest ingetypte zoekwoorden in Google, gebruik je dan voor het vullen van de titels.
James Hardenberg, SEO specialist
 
Emrekahyargil
Berichten: 7
Lid geworden op: 06 mei 2017
Contacteer:

Re: Zoekwoordplanner

06 mei 2017

Je kan gratis bekijken via google, maar dan moet je de advertentie meteen stop zetten nadat je een advertentie hebt aangemaakt.
http://www.salesjunk.nl > Alle kleding & sport aanbiedingen op een site!
 
Gebruikersavatar
Hairextensionsonline
Berichten: 39
Lid geworden op: 24 mei 2016
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Zoekwoordplanner

09 mei 2017

Je kunt de zoekwoordplanner wel gebruiken om te kijken welke zoektermen interessant zijn. Je krijgt alleen niet meer zoveel data te zien als voorheen. Dan moet je inderdaad adverteren met AdWords.

Wij hebben toen we begonnen de zoekwoordplanner gebruikt. Verder hebben we gekeken naar onze grootste concurrenten. Deze hebben al het voorwerk al gedaan voor ons.

Tip1: Regel een coupon code van 75 Euro. Dan betaal je zelf 25 en dan heb je toegang tot de zoekwoordplanner maar je kan dan ook echt adverteren om zo te kijken welke zoektermen goed bij jullie passen.

Tip2: Kijk uit dat je de titels van de producten niet vol stopt met keywords. Dit kan averechts werken. 1 keyword in de titel is genoeg. Probeer dit vervolgens te combineren met informatie. Gericht op de klant. Wat is handig voor de klant om te weten etc.

Ik zie dat je ook een lightspeed webwinkel hebt. Dan kan het nog al verwarrend zijn waar je wat moet invullen. Je hebt namelijk verschillende mogelijkheden om je titels te optimaliseren:
  •  h1
  •  h2
  •  Seo titel
  •  Omschrijvende titel
Ik zie dat jullie de titels nu niet goed hebben staan. Op de pagina binnenverlichting heb je bijvoorbeeld 2x een h1. Hier scoor je geen punten mee bij Google. Zie:
Afbeelding

Als ik jullie was zou ik dat eerst maar eens aanpakken. Als ik zo kijk dan valt er nog heel veel winst te behalen op dit punt.
Wij zijn hier in het begin erg veel mee bezig geweest. Je kunt kijken in onze webwinkel voor het geval je er niet uitkomt. Het systeem is en werkt hetzelfde dus hopelijk kom je er zo uit. Je kunt in de bron code zoeken op h1 etc om te kijken wat wat is. 

Let op: Product titels, categorie titels en tekst pagina's hebben alleen weer een iets wat eigen gebruiksaanwijzing. Vraag me niet waarom. Het is nu eenmaal zo :)
Haarverzorging tips? Clip in extensions, Lace wigs en meer. Profiteer van 100% tevredenheidsgarantie. SamsHairextensions.nl.
Advertentie

Succesvolle webwinkels hebben allemaal iets gemeen; ze worden online goed gevonden! Met Lightspeed eCommerce (voorheen SEOshop) heb je de beschikking tot een grote hoeveelheid aan marketingtools die de vindbaarheid van je webwinkel vergroten. Het platform is geschikt voor on-page optimalisatie. Er zijn tags, geoptimaliseerde headings en sitemaps die automatisch door Google gevonden worden. Ook kun je tijdelijke prijsverlagingen tonen, producten exporteren naar Admarkt van Marktplaat of vergelijkingssites. Verkoop op Facebook en gebruik recensies in je voordeel. Probeer Lightspeed eCommerce nu 14 dagen gratis en vrijblijvend.