webwinkel voor jongens speelgoed

1
Hallo,

Ik en mijn man zijn al een tijdje van plan om een webwinkel te starten in jongensspeelgoed en dan met name in hotwheels.
Nu is alleen het probleem dat het best wel lastig is om een naam te verzinnen die makkelijk te onthouden is en die ook verwijst naar de producten die we willen gaan verkopen.

Dus nu is mijn vraag of iemand suggesties heeft?

En dan heb ik nog een vraag. Er zijn vrij veel sites om je domeinnaan te registreren. Welke website is het makkelijkst om mijn domeinnaan straks te registreren en hoe hebben jullie dat gedaan?

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

groetjes

Re: webwinkel voor jongens speelgoed

2
ik zou het woord hotweels er in verwerken, als je uitsluitend dat product gaat verkopen.
Wat vind je van:
hollandhotweels.nl of .com
hotweeldeal(s).nl of .com
hotweels4boys.nl of .com

Wat betreft domeinnaam, maakt eigenlijk niet zoveel waar je ze neemt. Kijk vooral naar de prijs.
Er zijn er die 5 euro vragen, maar er zijn er ook die 20 euro vragen.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: webwinkel voor jongens speelgoed

6
Hallo motormuts,

Leuk idee om een webwinkel te beginnen in Hotwheels.

Even een vraagje maken jullie je site zelf? of nemen jullie een volledig webwinkel pakket? Ik maak zelf gebruik van een pakket van biedmeer, en ik ben daar goed tevreden over. Bij dergelijke pakketten krijg je ook e-mail adressen en een domijn naam. Dan heb je een redelijk compleet pakket voor niet al te veel geld. Maar compleet zelf maken blijft natuurlijk altijd mooier.

Re: webwinkel voor jongens speelgoed

7
ik zou oppassen met de naam Hotwheels te gebruiken, waarschijnlijk is het een geregistreerd merk. Jouw leverancier kan je daar vast meer duidelijkheid over geven.

Als je een Niche webwinkel gaat starten (dus met één specialistische productgroep), dan zou ik zeker het belangrijkste zoekwoord verwerken in de domeinnaam.

Het meest eenvoudige is om je domeinnaam bij je webhoster te registreren. Meestal kost een .nl zo rond de 10 euro per jaar.

Re: webwinkel voor jongens speelgoed

8
Je kan een kiezen om voor een informatieve domeinnaam te gaan. Die zal in het algemeen wat saaier zijn en dus misschien minder goed te onhouden zijn. Aan de andere kant zegt dit natuurlijk direct wat je verkoopt.

Je kan ook voor een 'apparte' naam gaan die mensen goed kunnen onthouden.

Als je een domeinnaam met hotwheels erin zou kiezen dan is het voor een bezoeker misschien niet zo logisch als je (later) ook ander speelgoed verkoopt.
Favoriete webwinkels:
www.bengelsenko.nl
www.vifjeans.nl