Op zoek naar Leverancier voor eigen kledinglijn

1
Hallo Dames & Heren
Ik ben bezig met het lanceren van een eigen kledinglijn. Nu sta ik al ingeschreven bij KvK en heb ik van alles al geregeld. Alleen loop ik nu tegen een probleem aan.

Ik ben op zoek naar een Leverancier die met mij wilt samenwerken om uiteindelijk dit plan te realiseren.
Het budget ligt tussen de 500 - 2000 eu. Dit is natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit en aantal producten.

Als iemand mij uit de brand kan helpen zou dat fijn zijn. Contact opnemen kan via de mail voetsalexan@gmail.com maar ook op dit forum.

Met vriendelijke groet,
Alexan Voets

Re: Op zoek naar Leverancier

2
Voor dat budget kan je denk ik alleen bestaande designs aanschaffen en die laten voorzien met je eigen merklabel. Ik denk dat je op alibaba moet zoeken naar een leverancier en dan een 'test order' later plaatsen voor dat budget.
Theewinkel voor losse thee: https://www.teasenz.nl
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Op zoek naar Leverancier

6
Sheng schreef:Voor dat budget kan je denk ik alleen bestaande designs aanschaffen en die laten voorzien met je eigen merklabel. Ik denk dat je op alibaba moet zoeken naar een leverancier en dan een 'test order' later plaatsen voor dat budget.
Je kunt ook gaan voor een print on demand-oplossing. Via Printify of Printful kun je kleding zelfs met eigen logo/designs laten dropshippen. Een eigen kledinglijn kun je dat niet noemen, maar je kunt zo wel gemakkelijk starten met teamkleding of influencer-producten. Succes.
Nu op mijn weblogs:

Re: Op zoek naar Leverancier voor eigen kledinglijn

7
Wij van YRBRND voorzien hier nu juist precies in met onze eigen machines. We doen het complete fulfilment pakket van printen tot verzenden en koppelen van de webshop.

Mocht het interessant zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. We hebben al veel ervaring in fashion en verzorgen voor een hoop shop al het complete pakket.

Re: Op zoek naar Leverancier voor eigen kledinglijn

11
Ik ben ook op zoek naar leveranciers, groothandels die basic kleding hebben.
Mijn dochter en haar vriendin zijn bezig met het ontwerpen van kleding en willen een eigen label.
Ze zijn op zoek naar Shorts.
Als ze die naar hun zin hebben dan ook sweaters, hoodies en t-shirts
Wie kan mij helpen?