Paypal?

1
Paypal rekenen hun transactie kosten? want dan kies je toch eerder daar voor dan ideal, want daar betaal je per transactie 0.99,-.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Paypal?

5
Bij iDEAL betaal je volgens mij 99 cent als je via een payment provider werkt zoals Mollie. De tarieven die de banken hanteren zijn lager. Het voordeel van Mollie is wel dat je geen maandelijkse kosten hebt.

Paypal-tarieven liggen ongeveer op hetzelfde niveau, maar zij hebben nu ook een oplossing voor kleine betalingen. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd, maar het klinkt interessant.

Re: Paypal?

6
Het ligt voornamelijk ook aan je prijs welke betaalmethode beter bij je past. Grofweg gezegd is het voor de webshop houder tot 10 euro Paypal goedkoper, boven de 10 euro iDeal. En 99 cent voor iDeal hanteren de meeste al lang niet meer, onder de 50 cent kan het ook al.

Het is dus heel afhankelijk met welke partij je überhaupt zou willen werken, wat dan de kostprijs is en aan wat voor bedragen je verkoopt en hoevaak je iets verkoopt. Dan kun je het makkelijk zelf uitrekenen.