Dit ben ik

1
Ik ben onlangs een webwinkel gestart. Deze website heb ik met veel plezier ontworpen, alsook de kaarten die er te koop worden aangeboden. Met de opbrengst van deze kaarten wil ik de hulphondenopleiding van Moos bekostigen. Om duistere bureaucratische redenen wordt Moos' hulphondenopleiding niet vergoed, dus ben ik de superleuke kaartenwebsite http://www.mevrouwmoos.com begonnen.
Wat of wie is mevr. Moos? Moos is mijn 9 maanden oude Australian Cattle Dog. Op de hondenschool worden de deelnemers aangesproken met de naam van de hond. Mevr. Moos dat ben ik, maar dat is ook Moos. Moos leid ik samen op met de stichting assistentiehond. Ik word als het ware opgeleid, hoe ik Moos moet opleiden.
In december 2006 werd de ziekte MS (multiple sclerose) bij mij geconstateerd. Een donderslag bij heldere hemel. MS is een aandoening van het centraal zenuwstelsel waardoor de zenuwgeleiding voor allerlei lichamelijke functies langzaam verstoord wordt. Sluipenderwijs lever je steeds meer in; en het wordt op een bepaalde manier 'normaal', de nieuwe norm. Het is nou eenmaal zoals het is, je moet door met leven. Hoe de ziekte zich verder ontwikkelt en welke fysieke ongemakken ik nog ga ervaren is een groot vraagteken.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Omdat mijn energieniveau beperkt is, heb ik mijn baan als onderwijzeres vaarwel moeten zeggen. Maar ...een meisjesdroom komt uit mijn eigen winkeltje, postkantoor en bank tegelijk.
Ik vind het wel moeilijk om uit mijn comfort zone te komen. Ik weet dat commercie niet mijn ding is. Alhoewel ik het wel zeer interessant vind: Adwords, facebook, google analytics, website ontwerpen..er gaat een hele nieuwe wereld voor me open. Ik hoop hier op het forum veel antwoorden te vinden op al mijn vragen.

http://www.mevrouwmoos.com
superleuke kaarten vind je op http://www.mevrouwmoos.com

Re: Dit ben ik

2
Welkom.

Ben toevallig nu 'Je zal het maar hebben' aan het kijken en daar is ook iemand met ms die een eigen bedrijf wil beginnen. Ik gun je het allerbeste en ik hoop dat je jouw wens kan laten uitkomen!
Nu voor iedereen: https://webwinkelvragen.nl/. Meld je snel aan!