2
Even een paar opmerkingen behalve dan mijn standaard opmerking dat het een biedmeer winkel is wat ik persoonlijk jammer vind.

1. Alle prijzen exclusief BTW is verboden bij een webwinkel voor consumenten.

2. KvK nummer ontbreekt

3. Header afbeelding moet iets breder... nu is het rechts uitgelijnd maar links springt het 10px. in.

4. favicon ontbreekt

5. AV zijn niet te downloaden of te printen, dit moet wel.

6. AV voldoen ook niet aan de wet verkoop op afstand waardoor mogelijk de gehele AV niet van toepassing zijn.

7. Je bied alleen vooraf kompleet betalen aan, dit is ook verboden.

8. Wel goed SSL bij het aanmelden als klant! :D
I came, I saw.... I got Zenned.
http://www.getzenned.nl

3
PS zijn er nog tips waar ik mij grati's kan aanmelden om goed gevonden te worden in zoekmachines.
Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden bij zoveel mogelijk kwalitatieve websites welke je link willen plaatsen.
~ Yvo
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Nieuwe webwinkel

6
Maureen Visscher schreef:Eindelijk een webshop heeft lang geduurd ben er ook nog lang niet maar wou het jullie al vast laten zien.PS zijn er nog tips waar ik mij grati's kan aanmelden om goed gevonden te worden in zoekmachines.Dit is het geworden www.dibiasehaironline.nl


Hallo Eentje bedankt voor je reactie, Favicon weet niet hoe dat moet en dat de site verspringt weet ik ook niet.Maar Algemene voorwaarden is wel te downloaden als je het bestel menu volgt kom je het tegen.KVK heb ik nu op de home pagina gezet en ik heb er niet alleen vooraf betalen op staan ook wel met Ideal ik weet niet of je dat bedoelde??
Gr Maureen Visscher

www.dibiasehaironline.nl

7
iDEAL is ook vooraf betalen... en de av moet makkelijk downloadbaar of printbaar zijn voordat de klant in het besteltraject komt.

favicon.ico is een gif plaatje van 16x16 of 32x32 die je onder de naam favicon.ico in de root van de server neer zet. Die verschijnt dan naast de adresbalk in ff en chrome en als een klant er een bladwijzer van maakt in de favorieten bij IE. Het is verder niet belangrijk alleen maakt voor mijn gevoel de site af.
I came, I saw.... I got Zenned.
http://www.getzenned.nl

8
De bestsellers aan de linkerkant zijn niet erg zinvol. Je ziet pas welk product het is als je er op klikt. Wellicht de complete titel er neer zetten of de titel aanpassen.

Verder ziet het er leuk uit. Ik vind wel dat er weinig kleur inzit. Bij veel mode webwinkels zie je juist wel veel kleur en proberen ze ook een 'gevoel' over te brengen.
Download het rapport "Webwinkel Tactieken Onthult" en ontvang gratis tips en geheimen:
http://www.webwinkelsucces.nl/gratis-rapport.html

9
Ik zou zowiezo een blog starten en artikelen schrijven over de producten die je koopt. In die berichten op je blog link je naar het betreffende product. Zo word je op lange termijn beter gevonden in de zoekmachines. Mijn commentaar is nu misschien een beetje kort, maar ik kom hier later nog op terug. Kijk ook eens naar soortgelijke topics. Heb je de categorie "webwinkel promotie" al doorgenomen om daar alle tips uit te halen? Staat al behoorlijk wat informatie over het onderwerp "goed gevonden worden in Google met je webwinkel"
http://www.webwinkelforum.nl/viewtopic.php?t=13
http://www.webwinkelforum.nl/viewtopic.php?t=809
http://www.webwinkelforum.nl/viewtopic.php?t=600
[url=http://bit.ly/webwinkelstarten]Webwinkels tegen de allerscherpste tarieven[/url] NB: Ik ben zelf niet werkzaam bij ShopTrader of in welk verband dan ook betrokken bij deze onderneming. Dit betreft enkel een doorverwijzing naar ShopTrader's website.