SHA-1 versleuteling

1
Hoi,

Ik probeer ideal aan onze webshop te koppelen. Wij hebben dit via ABN AMRO bestel en is inmiddels geactiveerd. Wij hebben het pspid ontvangen naar er staat ook een sha-1 versleuteling bij. Hoe kom ik daaraan? Alvast bedankt!
Nu voor iedereen: https://webwinkelvragen.nl/. Meld je snel aan!

2
Als het goed is heb je een merchant ID gekregen van je back en hiermee twee certificaten gegenereerd of dit is voor je gedaan.

als je je bestelling/order wil door geven aan de bank zal er een zogeheten entrancecode meegestuurd moeten worden waarme je bestelling geïdentificeerd kan worden aan beide kanten (bank /je eigen site)

een entrancecode wordt gegenereerd als volgt:

Code: Selecteer alles

$sEntranceCode = sha1($sOrderId . '_' . date('YmdHis')); // EntranceCode SHA-1
misschien bedoel je dit?

3
Pspid had ik dus. Dat zal Die merchant id zijn?

En daaronder staat er nog een invulvakje met ervoor SHA-1 versleuteling.

Is met shopfactory trouwens :)
Nu voor iedereen: https://webwinkelvragen.nl/. Meld je snel aan!
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

5
geweldig :) laat topic'je wel staan indien andere ook dezelfde vraag hebben

misschien is het handig om te melden wat precies de SHA-1 inhoud bij shopfactory indien andere mensen hierna zoeken
<?php echo base64_decode('Q09ERSBHVVJV'); ?>

6
Wij moeten de gegevens zoals het PSPID opsturen naar Shopfactory zodat zij dit in orde maken. Heb ik gedaan en binnen 2 werkdagen moet dit geregeld zijn.

Dit is dus de gang van zaken bij Shopfactory :)
Nu voor iedereen: https://webwinkelvragen.nl/. Meld je snel aan!

7
SHA-1 is de versleuteling van een unieke code waardoor er fraude kan worden voorkomen met internet betalingen via PSP's (Payment Service Providers).

De SHA-1 wordt eenmalig opgebouwd uit enkele variabelen uit het account van de merchant (pspid en meer informatie) welke elke keer meegezonden wordt bij betalingen en zodoende wordt geverifieerd op betrouwbaarheid.

Hoop dat men iets heeft aan de uitleg. SHA-1 kan je zelf ook maken op basis van de handleiding van de PSP, maar bij ShopFactory wordt het idd voor je gedaan. ;-)
Het breedste assortiment laptops op maat.Bekijk ook ons Partnerprogramma