Re: [http://www.verlichting-webshop.com/] Feedback?

3
Hier werkt de link (nu nog) prima.

Net even gekeken, hier wat tips:

- Moeten de zoekwoorden op de homepage zo groot? Heel irritant en storend als lezer.
- Ik mis de prijzen bij de producten op de homepage. Of heb je dit bewust gedaan?
Zelf zie ik graag een prijs, zodat ik weet waar ik aan toe ben.

- Goed: Je telefoonnummer en het support mail adres duidelijk in beeld!

En dan valt de site weg....... Error.
en nu doet ie het weer :shock: . Probleempje om snel op te lossen. (lees: direct)

Ik zie niet zo gauw hoe ik kan betalen? Hoe zit het met retourneren? (zie nu dat het in algemene voorwaarden staat, zou ik bij de FAQ zetten)
FAQ pagina linkt op de contactpagina?
Informeer de klant zo goed mogelijk, vertrouwen zorgt voor meer verkopen.

Algemene voorwaarden zijn wel heel summier, geen informatie over het zichttermijn, tot wanneer kan ik het product retourneren?
Wanneer een product van Verlichting-webshop.com niet retour gezonden wordt zal deze op dezelfde wijze moeten worden afgesloten. Wanneer dit niet gebeurd en hieruit kosten voortvloeien of het product commercieel niet meer bruikbaar is kan de credit ongedaan worden gemaakt. Hier zal altijd per e-mail contact over worden opgenomen. Bij een creditatie geldt een termijn van 30 dagen waarbinnen deze teruggestort zal worden door Verlichting-webshop.com. Kosten van retour zenden zijn voor de kosten van de koper.
HUH? Simpel Nederlands werkt beter.

Daarnaast is het melden van schade/tekortkomingen binnen 24 uur wel heel kortzichtig. Wat als het pakket bij de buren is aflevert, klant komt hier pas de volgende dag achter, omdat de postbode geen bericht in de bus gestopt. (ja, dat komt voor!) Het product is kapot, maar de klant had geen mogelijkheid om dit eerder te melden. Dan heeft ie dus pech?

(heb dat zelf een keer gehad, dus ik spreek uit ervaring)

Hopelijk kun je iets met bovenstaande tips.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: [http://www.verlichting-webshop.com/] Feedback?

5
Barry ten Veen schreef:There has been an error processing your request
Exception printing is disabled by default for security reasons.

Error log record number: 1361418443660

Ik kan er helaas ook niet op :(
Zelfde probleem hier. Zostraks ook even snel gekeken, toen kwam ik een aantal dode links tegen.

Re: [http://www.verlichting-webshop.com/] Feedback?

8
- Ik ben niet erg thuis in je markt, maar de voorpagina zegt "Moderne design........" Het kan echt aan mij liggen hoor maar de industriële lampen op de voorpagina en donkere designs vallen bij mij niet onder de definitie "modern".

- Op de categoriepagina mis ik de "bestellen" knoppen voor snelle beslissers

- Checkout pagina vindt ik super goed... geen onnodige stappen in één overzicht



Verder vindt ik de algemene lay-out van je pagina's (en ook je andere webshops die dezelfde look& feel hebben) zeer goed.

Hope it helps :)
Inkt Supplies Meer kwaliteitsinkt voor uw geld!

Re: [http://www.verlichting-webshop.com/] Feedback?

10
in plaats van filteropties zag ik liever wat ik koop. Ik zie een lamp van 2 meter hoog. Hoe breed? Hoe diep? Materiaal enz enz. Foto's in interieur zouden ook niet misstaan bij zulke grote lampen. Hoe lang snoer, welke fittingen, aanbevolen lampen.

Re: [http://www.verlichting-webshop.com/] Feedback?

12
Ik kom een mooie lamp tegen, denk cool! Maar de prijs.. zeggen normale prijs: €275,- en nu is het €265,-. Dat maakt het voor mij ongeloofwaardig en ga ik weg.

Ook staat er in ene in de beschrijving dat er nog andere lampen zijn i.p.v. 200cm dus ook 70 en 100cm, dit zijn links maar dat zie ik niet en als ik er niet met mijn muis overheen was gegaan dan had ik niets gezien. Onderstreep ze standaard en verkleur de hover tekst.

En hebben echt werkelijk ALLE lampen €10,- korting? Standaard?

Of ik ga op Google zoeken met 1 lamp en ik kom deze op een andere site tegen van 109 voor 99 en op jouw site precies hetzelfde 109 voor 99.