Zoekwoorden blokkeren

1
Beste,

Wij hebben een test gedaan waaruit een lijst met goede zoekwoorden is gemaakt voor onze website. helaas staan er woorden bij die nergens op slaan. Een woord als "EUR" staat heel hoog in de lijst.

Het woord "EUR" komt zelfs niet voor op de website, tenzij er in de structuur in plaats van het Euro-teken overal EUR gebruikt wordt. Wij vermoeden dat omdat een echt html-woord als "var" ook een top 10 zoekwoord is.

is er een manier om deze woorden uit te sluiten bij de zoekmachines?

Re: Zoekwoorden blokkeren

3
Wij hebben een test gedaan waaruit een lijst met goede zoekwoorden is gemaakt voor onze website. helaas staan er woorden bij die nergens op slaan.
Leuk zo'n test. Je krijgt allemaal woorden en sommige sluit je zelf uit en andere vind je goed. Waar is die test dan voor als je zelf weet wat goed en niet goed is? Zijn die andere goede dan echt goede woorden? Of zijn er nog betere? Een test van niets lijkt me...
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.