Voorstellen

1
Beste mede ondernemers,

Graag stel ik me aan jullie voor, ik ben Fellenza en ben sinds een week online met mijn webshop http://www.ikwilzitzakken.nl

Via deze weg wil ik de oprichters en admins van dit forum danken voor alle tijd en energie, ik ga hier veel aan hebben!

Tot later, succes allemaal!

Re: Voorstellen

4
Bedankt Ludger en Mark!

De winkel loopt redelijk, zeker nog niet wat het moet zijn. Ik vermoed dat we met Google Sandbox te maken hebben, of dat we betere en meer content nodig hebben.

We zijn nu 1,5 week van start en er komen steeds meer producten bij, vanaf deze week ook landingspagina's aan het ontwerpen.

Fellenza
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Voorstellen

8
Leuk design, als iemand opzoek is naar een zitzak dan heb je wel degelijk de producten. Misschien kan je wat meer call to actions op je site zetten om mensen te triggeren en bepaalde handeling uit te voeren. Mag ik vragen of je al bestellingen hebt gehad? Ik zelf zou namelijk noooooit zoveel geld uitgeven voor een opgevulde zak om op te zitten. (sorry dat ik je product zo bot beschrijf maar vanuit het oogpunt van een kritische observeerder is dit beschreven)

heel veel succes verder!
Arabische parfumolie & Alcoholvrije geuren
http://www.arabianscent.nl

Re: Voorstellen

9
Welkom op het forum,

Zeer mooie webshop. Resultaat komt vanzelf.
Ook dit soort winkels is altijd mooi voor printest.

Met wie verzenden jullie die grote dozen?

PS. Als ik bij verzenden op modelformulier klik gebeurd er niets!
Barcode scanner - IR Thermometer - 12V Voedingen http://www.electronixs.nl