Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

lightspeed ecommerce
lightspeed ecommerce
 
yezzz gadgets
Berichten: 25
Lid geworden op: 08 maart 2010
Locatie: emmen
Contacteer:

gadgets leverancier gekocht

13 december 2010

hoi allemaal

ik ben zelf op zoek naar een leuke gadgets groothandel. ik haal nu nog veel vanuit china maar wil hier toch langzaamaan vanaf ivm importeren en levertijden.

groetjes
sabrina
 
Gadgetzzz
Berichten: 5
Lid geworden op: 20 december 2010
Contacteer:

Re: gadgets leverancier gekocht

20 december 2010

Ik ben hier eigenlijk ook wel naar opzoek.
Is er iemand die een leverancier weet?

Mvg,
http://www.Gadgetzzz.nl
 
PeterPastoor
Berichten: 1474
Lid geworden op: 17 juli 2010
Locatie: Lochem
Contacteer:

Re: gadgets leverancier gekocht

20 december 2010

LOL concullega's :D
Nu voor iedereen: https://webwinkelvragen.nl/. Meld je snel aan!
 
offshore
Berichten: 3
Lid geworden op: 26 januari 2011
Contacteer:

Re: gadgets leverancier gekocht

26 januari 2011

http://www.lowet.webs.com/

Dit product verkopen we ook in groothandel.
Advertentie

Word een e-commerce entrepeneur met Lightspeed eCommerce (voorheen SEOshop). Dé aanbieder van professionele webshops voor het MKB. Bij deze SaaS-software hoef je nooit te betalen voor updates. Ook het inhuren van dure programmeurs is niet nodig. Toch voelt elke webshop als maatwerk. Kies uit aanpasbare responsive templates en meer dan 150 koppelingen. Sluit je aan bij meer dan 10.000 ondernemers. Probeer Lightspeed eCommerce nu 14 dagen gratis en vrijblijvend.

 
EvelineOud
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 februari 2012

Re: gadgets leverancier gekocht

07 februari 2012

Beste mensen,


Beste heer/mevrouw,
Gizzys is een internationale Gadget groothandel dat levert aan bedrijven zoals jullie in heel Europa en de rest van de wereld. Door onze centrale ligging in Nederland kunnen wij snel en efficiënt leveren. Wij distribueren en leveren een breed scala aan gadgets, zoals speelgoed,elektronica,lifestyle en nog veel meer. Deze omvatten de distributie van merken als onze eigen importmerken. Met ons grote assortiment en zeer ervaren kennis kunnen wij veel voor uw bedrijf betekenen.
Alle producten zijn volledig goedgekeurd voor de Europese markt en tevens kan er bij ons ook op FOB basis besteld worden. Wij hebben een kantoor in China waar wij orders verwerken en waar de ontwikkeling van onze eigen producten wordt gecontroleerd.

Wij werken nauw samen met onze klanten, die in alle branches zitten, omdat gadgets zowel grappig, huishoudelijk en serieus zijn. Wij leveren bijvoorbeeld 80% van het gadgetassortiment van Capi, maar ook leveren wij een catalogusbedrijf als de Pabo, waar we vorig jaar een test hebben gedaan en toen een omzet van 2 miljoen hebben gerealiseerd. Onze producten liggen ook in de vitrines van de Kijkshop en in de schappen van de V&D en de Bijenkorf. Hierdoor krijgen wij een goed idee hoe een product het bijvoorbeeld doet online, in een winkel, in een vitrine of in een catalogus en kunnen wij onze klanten hierin goed adviseren, zodat het voor beide partijen een goede samenwerking wordt.

Mocht iemand interesse hebben dan kunt u mij mailen op sales@gizzys.com

Met vriendelijke groet,

Eveline Oudshoorn
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht