Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

lightspeed ecommerce
lightspeed ecommerce
 
jose1987
Berichten: 33
Lid geworden op: 25 november 2016

Kosten kledingwebshop laten maken?

12 december 2016

Ik zou graag willen weten wat ongeveer een normale prijs is om een webshop te laten bouwen.
Ik ben van plan om samen met mijn vriendin een webshop te beginnen in dames kleding. Ik heb een jaar of 5 geleden zelf een webshop gehad in zonnebank lotions. Denk hierbij aan Australian Gold, Devoted Creations etc. Destijds heb ik webshop zelf in elkaar gezet met magento. Aangezien ik er al zolang uit ben en het binnen een paar maanden opgezet wil hebben ben ik van plan dit te laten doen door iemand anders.
Ik heb al een aantal webshop bouwers benaderd en al wat offertes gehad. Ik ben door een aantal specialisten in de kleding branche doorverwezen naar http://fashionit.nl/page/52/60/tarieven-webshops
Zij zijn gespecialiseerd in het bouwen van webshops in kleding. Zij vragen € 2.150 exclusief BTW en exclusief modules die ik nodig zou hebben. Kijk maar even in de link die ik gestuurd heb wat er allemaal bij zit.

De andere offerte is €2000 exclusief btw en daar zit het volgende bij:

1 x Nieuwe webshop - Brainstormsessie (Ontwerpfase) - Ontwerpfase (Homepagina, Productpagina, Categoriepagina, Informatiepagina, Contactpagina) 3 feedbackmomenten - Ontwikkelingfase Opzetten webshop omgeving in Wordpress Ontwerp vertalen naar de website. Opleveren ontwikkeldomein - SEO optimalisatie - Google Analytics integratie - Google Adwords integratie - Google Webmaster Tools - Website optimaliseren aan de hand van Google Pagespeed

Dit is exclusief logo ontwerp en huisstijl. Hier zitten ook nog niet alle modules erbij die ik nodig heb.  Hierbij werd mij ook geadviseerd om een user interface specialist in te schakelen.

Ik hoor het graag van jullie,

MVG

Jose
 
Anonieme vraag
Berichten: 112
Lid geworden op: 03 november 2013

Re: Kosten kledingwebshop laten maken?

13 december 2016

Mijn ervaring is dat je voor dat soort prijzen kale functionele webshops krijgt. Te vergelijken met een leeg pand waar gas, electra en water in zit. 

Het inrichten, extensies en aanpassingen om er je eigen shop van te maken kost een veelvoud (aan tijd) van de kale oplevering. In mijn geval waren de kosten van de inrichting een veelvoud van de kale shop. Hierbij maak ik wel de kanttekening dat ik zeer specifiek wist wat ik wilde en erg veel aanpassingen heb laten maken.

Het hangt er natuurlijk ook helemaal vanaf hoeveel je zelf kunt en wat je eisen zijn.
 
jose1987
Berichten: 33
Lid geworden op: 25 november 2016

Re: Kosten kledingwebshop laten maken?

14 december 2016

Ik heb ondertussen nog een paar offertes binnen. Het is de bedoeling dat we een soort webshop laten bouwen als bv hipvoordeheb.nl en byhilke.nl


Afbeelding


Ik heb al een opzet gemaakt van hoe ik de homepagine (die zal ik hier in het scherm toevoegen) van de webshop zou willen hebben met daarbij al een aantal koppelingen die ik waarschijnlijk nodig zal hebben . Ik zit alleen nog te twijfelen of ik de webshop in magentof of wordpress WOO commerce zal laten bouwen. Ik heb namelijk zelf een aantal jaren geleden een paar webshops in magento gehad die ik destijds zelf gebouwd had met aan passing van een paar gekochte templates. Ik heb de content toen zelf gedaan en ,nieuwsbrief, foto's etc ook. Alleen het SEO  en Google Adwords gedeelte had ik uitbesteed. Helaas ben ik er nu zelf al te lang uit dus zelf een webshop bouwen zie ik niet zitten. Ik zou wel het een en ander al kunnen doen. Ik heb al wel een aantal Pretemplates gezocht voor magento en WOO commerce. Daarbij vroeg ik me af of het met deze pre templates mogelijk is om zo dicht mogelijk in de buurt te komen van de home pagina opzet die ik zelf al gemaakt had? Zodat we geen Template/design werk op maat hoeven te doen. Dit scheelt een hoop kosten namelijk.

Dit zijn de Magento templates:
http://alothemes.com/demo/noraure/index ... =english_4 (Popup nieuwsbrief zit hier al bij, Best seller/Most Viewed/New product ook)
http://demo4plazathemes.com/19/ma_mozar ... _store=en2 ((nieuwsbrief popup voor 10% korting)
http://demo.snstheme.com/sns-tini/index ... re=germany (Zoek functie staat rechtsboven aan, Duidelijke levertijden en gratis verzending en over retour, Social media staat best opvolgend aan de rechterzijde)

Dit zijn de WOOcommerce templates:

http://demo.lanethemes.com/clearshop/?page_id=192 (Duidelijk over verzendkosten en retouren, Special/New products/mustave bijna zelfde als van opze)

http://demopavothemes.com/pav_fashion/th/ (duidelijk over gratis verzendkosten, retouren en kortingen, latest/bestseller/special zelfde als in opzet)
Verder heb ik koppelingen nodig voor Vergelijkingssites & Shoppingport, webwinkelkeur of kiyoh, sendcloud of shopsunited (de meeste hiervan zijn gratis te krijgen), De overige koppelingen uit mijn opzet zijn waarschijnlijk mailchimp. Verder wil ik een koppeling voor New arrivals/Sale/Bestsellers.Met daaronder een nieuwsbrief koppeling met daarnaast een Facebook koppeling dat ze gelijk kunnen like( dit voorbeeld heb ik van topvintage.nl) Met daarnaast een social media koppeling voor instagram en overige social media zoals bij de opzet.

Ik vroeg me dan ook af wat ik hier ongeveer totaal voor zou moeten betalen?

De offerte die ik hiervoor ontvangen heb ziet er als volgt uit voor het complete plaatje:

Geschatte uren, ca.
 Geschatte investering* 
 Maandelijkse kosten
Operations SSL beveiligingscertificaat 10,00 €     Cloudhosting cloud 2 75,00 €    
Development Setup Magento 2.1.2 CE 20 1.600,00 €  
Planning,communicatie & begeleiding 10 800,00 €    
Design (vanaf 20 uur) 20 1.600,00 €  
B2B Inloggen, registratie & goedkeuring 16 1.280,00 €  
Training 4 uur training voor beheerders Rotterdam (max 2 personen) 4 320,00 €    
Support Kies uit betaling per uur of Service Level Agreement
Totaal 70,00 5.600,00 €   85,00 €    
Uurtarief support & ontwikkeling € 80,00 Het project is op flexibel op uurbasis Alle tarieven zijn exclusief btw

Hierbij heb ik b2b niet nodig dus dit valt al weg. Verder vroeg ik me af wat ze bedoelen met "Development Setup Magento 2.1.2 CE 20 1.600,00"? Dit is toch niet dat ze alleen magento 2 op de server instaleren en hier €1600 voor vragen?

Ik hoor het graag van jullie
 
Roderik86
Berichten: 32
Lid geworden op: 22 februari 2016

Re: Kosten kledingwebshop laten maken?

20 december 2016

ik ben zeer tevreden over mijn huidige websitemaker. Zeer goedkoop ivm andere makers en handelen snel wanneer je een vraagt hebt! Daarnaast kan je wellicht voorbeeldwebsites laten zien hoe jij het wilt, wellicht hebben ze een soort gelijke template. Dit scheelt aanzienlijk. Naam van het bedrijf: best4u
Een goed marketingplan helpt je vooruit! Kijk op www.marketingscriptie.nl.
Doneeractie starten voor jouw droom? Dit kan op www.doneerveilig.nl
Advertentie

Word een e-commerce entrepeneur met Lightspeed eCommerce (voorheen SEOshop). Dé aanbieder van professionele webshops voor het MKB. Bij deze SaaS-software hoef je nooit te betalen voor updates. Ook het inhuren van dure programmeurs is niet nodig. Toch voelt elke webshop als maatwerk. Kies uit aanpasbare responsive templates en meer dan 150 koppelingen. Sluit je aan bij meer dan 10.000 ondernemers. Probeer Lightspeed eCommerce nu 14 dagen gratis en vrijblijvend.

 
Gebruikersavatar
WebwinkelMeerwaarde
Berichten: 1391
Lid geworden op: 11 augustus 2015
Contacteer:

Re: Kosten kledingwebshop laten maken?

31 december 2016

En? Ben je alweer wat verder met je plannen?

Waar loop je nog tegenaan?
Zo krijg je WEL veel meer bezoekers in je webshop!
 
jose1987
Berichten: 33
Lid geworden op: 25 november 2016

Re: Kosten kledingwebshop laten maken?

02 januari 2017

Ben er inmiddels uit. Heb met verschillende webdesigners contact gehad. Ben dan ook door verschillende kleding brancheorganisaties doorgestuurd naar webdesigners die gespecialiseerd zijn in kleding webshops op te zetten. Ben alleen nog op zoek naar iemand die de seo en content optimalisatie kan gaan doen want dit er niet bij inbegrepen. Dus misschien dat jij wellicht iets voor mij kan gaan betekenen zodra de webshop af is.
 
Gebruikersavatar
WebwinkelMeerwaarde
Berichten: 1391
Lid geworden op: 11 augustus 2015
Contacteer:

Re: Kosten kledingwebshop laten maken?

02 januari 2017

Goed om te lezen dat je er inmiddels uit bent en dat je een goed beeld hebt van wat je wensen zijn.

Uiteraard helpen we je graag met betrekking tot SEO, content en/ of conversie optimalisatie. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, dan weet je ons te vinden.

Veel succes met het (laten) opzetten van je webwinkel. We zijn benieuwd naar het resultaat! :D
Zo krijg je WEL veel meer bezoekers in je webshop!
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht