Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels.

Funding Circle
 
James Hardenberg
Berichten: 123
Lid geworden op: 23 maart 2017

Zeer relevante domeinnaam te koop (webshop markt)

12 september 2017

Hierbij bied ik de volgende domeinnaam aan: webshop [voor] en dan beginners.nl (dit uiteraard aan elkaar vast en uiteraard zonder 'en dan'). Heel simpel; deze domeinnaam is geschikt voor ondernemers die beginners willen leren hoe je een webshop kan opstarten. En alle relevante zaken die daarbij komen komen. Je kan ook je eigen producten verkopen / promoten op dit domein. Zoals hosting. Of een webshopbuilder. Of eigenlijk alles wat relevant is voor het starten van een webshop.

De prijs is 149 euro (zie korting hieronder) excl. btw als je ondernemer bent (btw is terug te vragen uiteraard). Je ontvangt een factuur. Na ontvangst van betaling, ontvang je van mij een code die je kan invoeren om de domeinnaam over te schrijven. Nadat je dit hebt gedaan, is de domeinnaam van jou. 

Wil je beginners uitleg geven over het starten van een webshop, dan is dit haast de enige best beschrijvende domeinnaam die nog over is. Je kan de domeinnaam ook gebruiken als affiliate, om adverteerders te trekken of webshophosting te verkopen als affiliate. Of 'webshop bouwen pakketten'. Of de domeinnaam door te verkopen met winst.

Je ontvangt 30 euro korting als je reageert voor 19 september 2017. Daarna wordt geen korting toegepast.

Schrijf hieronder een reactie of stuur een e-mail / privebericht. WEG = WEG, deze domeinnaam wordt op meerdere manieren aangeboden.
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht