Re: keyword vraagje

3
PaulG schreef:Omdat google ondertussen wel weet dat het woorden zijn die hetzelfde betekenen.
Dat, of sites linken ernaar met dat als anchortekst. Zo stond 'miserable failure' nooit letterlijk als tekst op de bio van George W. Bush. Andere opties zijn metatags, menulinks, alt-tags van afbeeldingen, verwijzingen vanaf sitemaps, noem maar op. Google's ranking systeem gebruikt meer dan alleen de tekst op de pagina!
Nu op mijn weblogs:

Re: keyword vraagje

4
of sites linken ernaar met dat als anchortekst
en juist daarom weet google dat het hetzelfde is :D en dat geld ook voor de andere dingen die je noemt.
Advertentie

Wil je zelf je eigen webwinkel maken? Met JouwWeb is dat heel eenvoudig! Dankzij een slimme keuzehulp ontwerp je zelf je eigen thema of huisstijl. De software is technisch volledig doorontwikkeld en naast het Nederlands ook in het Engels beschikbaar. Ruim 250.000 ondernemers gingen je voor!

Re: keyword vraagje

5
Uit het toenemend begrip dat Google heeft van menselijk taal, ontstond zelfs een veelgebruikte spin-off: Google Translate.

Het begrip van human language gaat analytisch dieper dan alleen statistiek. De wet van de grote getallen helpt inderdaad wel: mensen die x zoeken bedoelen meestal y, want dat hebben we geturft. Een lerend algoritme dat taal begrijpt, kan het probleem echter zelfstandig met alleen x oplossen, zonder de big data.

Dat is een van de redenen waarom Google al vanaf een pril stadium heeft ingezet op het begrip van zoekopdrachten, zelfs als die niet in een statistische vergelijking passen. En daarom moet je vooral ook goed letten op het woordgebruik en taalgebruik van je doelgroep: Google begrijpt de overeenkomsten en verschillen steeds beter.
StoreCore.io